Share on facebook
Share on linkedin

Voetbaltafel kopen

Een voetbaltafel kopen. Welke tafel heb jij nodig?

Een voetbaltafel kopen. Waar doe je dit en welke tafel kun je het beste aanschaffen? Een voetbaltafel is ontzettend leuk speelgoed. Samen met je vrienden, de kinderen of de familie een potje voetbal spelen in een compacte tafel. Ook als het regent kun je lekker door blijven spelen. Je verplaatst de voetbaltafel simpelweg gewoon naar binnen.

 

Voetbaltafel kopen, waar moet je op letten?

Het competitie gevoel borrelt weer op bij het spelen van een potje tafelvoetbal. Wil jij een voetbaltafel kopen? Wat zijn dan dingen waar je op moet lette bij de aanschaf van zo’n tafel. Je leest ze hieronder:

Ga je de voetbaltafel vooral binnen gebruiken, of ook buiten?

Allereerst wil je jezelf afvragen of je de voetbaltafel vooral binnen gaat gebruiken, of alleen maar buiten gaat gebruiken. Als je de voetbaltafel buiten gaat gebruiken moet je namelijk één aanschaffen die bestand is tegen invloeden van buiten. Denk aan regen en/of sneeuw.

Materiaal van de voetbaltafel

Ook zul je moeten bepalen aan welk soort materiaal je de voorkeur geeft. Vind je een houten voetbaltafel mooi? Kies dan uiteraard voor een houden voetbaltafel. Vind je hout helemaal niets of is het niet handig omdat je de tafel buiten gaat plaatsen? Dan kun je ook kiezen voor tafels met een metalen ontwerp.

 

Wil je een voetbal tafel met vaste poten, of met inklapbare poten?

Je hebt voetbaltafels met vaste poten, maar ook voetbaltafels met inklapbare poten. Als de voetbaltafel mobiel moet zijn en je hem veel gaat verplaatsen dan kan het handig zijn als die inklapbare poten heeft. Als je de voetbaltafel neerzet en hem vervolgens niet vaak van zijn plek haalt, in bijvoorbeeld een horecazaak. Dan zijn vaste poten prima.

 

Voor welke locatie ga je de voetbaltafel kopen?

Voor welke locatie ga je de voetbaltafel kopen? Heb je een horecazaak en wil je een voetbaltafel kopen voor je restaurant? Dan zul je een heel ander soort tafel nodig hebben dan een voor in de privésfeer. Als je een voetbaltafel koopt voor in je horecazaak dan zal er een betalingssysteem in moeten zitten. Dit heb je in de privésfeer uiteraard niet nodig.

 

De afmeting en het soort voetbaltafel

Voetbaltafels heb je in verschillende soorten en maten. De meeste tafels beschikken over het standaard formaat van 142 cm in de lengte en 76cm in de breedte. Dit is dan exclusief dan stangen waarmee je de spelers bedient. De tafels met deze afmetingen worden ook gebruikt bij professionele toernooien. Mocht je deze afmeting te groot vinden, of zoek je een voetbaltafel die ook geschikt is voor jonge kinderen? Dan zijn er ook genoeg voetbaltafels met een kleiner formaat.

 

De opstelling van de spelers

je zou het misschien bijna vergeten maar hoe wil je dat de opstelling van de spelers eruit ziet. Bij de meeste voetbaltafels is dit: 1,2,5,3 maar er zijn ontzettend veel andere opties. je hebt tafels met minder spelers, maar je hebt ook tafels waarbij er extra spelers zijn toegevoegd. Ook kun je kijken naar de montage van de spelers. Hoe zijn deze bevestigd aan de stang? Deze kunnen er zijn opgeschroefd, maar je hebt ook tafels waarbij de spelers om de stangen heen zijn gegoten.

 

Heb je een keuze kunnen maken?

Zoals je ziet zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden als je een voetbaltafel wilt kopen. Afmetingen, locatie, materiaal, spelers etc. etc. Vind je dit lastig en heb je zelf nog geen beslissing kunnen maken? Playlife staat voor je klaar! Wij helpen je graag met al je vragen rondom voetbaltafels. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Meer posts.